Suosittelemme juuri nyt

Nopea toimitus tuotteille 1-2 arkipäivää

Nopea asiakaspalvelu joka päivä

Ilmainen toimitus yli 250€ tilauksille

Suosituimpia tuoteryhmiä

Usean sadan tuotteen valikoimamme pitää sisällään kaiken tarpeellisen ensiapuun, ammattikäyttöön ja väestönsuojatoimintaan.

Tuotteet töihin

Valikoimastamme löydät monipuolisesti tuotteita akuuttihoidon ammattilaisille. Valikoimamme kattaa niin nimilaput, turvakengät, virvekuulokkeet kuin radiotaskut ja varustevyöt.

Ensiapureput ja -laukut

Kun tarvitset ensiapulaukkua tai -reppua on valikoimassamme varmasti sopiva ratkaisu juuri sinun tarpeisiin. Löydät niin kassit kuin reput, ilman sisältöä ja sisällön kanssa.

Ensiapupakkaukset kotiin ja vapaa-aikaan

Kaipaat ensiapulaukkua sitten mukaan vaellukselle, mökin ensiapulaukkuun täytettä tai uutta ensiapulaatikkoa kotiin on meillä ratkaisu.

Defibrillaattorit ja tutkimusvälineet

Monipuolinen valikoimamme sisältää myös defibrillaattorit maallikko- sekä ammattilaiskäyttöön. Tarjoamme defibrillaattorin mukana ilmaisen käyttökoulutuksen jonka arvo jopa 299 euroa!

Rakennamme ensiapulaukun tarpeidenne mukaan

Joskus valmiiksi rakennettu ensiapulaukku ei aja tarkoitustaan jolloin omaan käyttöön suunniteltu ja rakennettu laukku tulee kyseeseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen ja tarjoammekin laukun suunnittelun täysin ilman lisämaksua. Otathan meihin yhteyttä lisätietojen kera niin rakennetaan juuri teille sopiva ensiapulaukku!

Usein kysyttyjä kysymyksiä – FAQ

Löydä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin täältä.

Tuotekategoriat:

Shopping Cart
Scroll to Top